Voorwaarden

 

Algemeen
Vanaf het moment van betaling wordt u lid van de BearFit Nederland, gevestigd aan de Mierloseweg 244, 5707 AV Helmond, Nederland.

Betalingen dienen vooraf via iDeal, overschrijving, machtiging, contant of met pinpas te worden voldaan. Er worden geen betalingen via automatische incasso ontvangen, mede doordat wij ervan uit gaan dat u instemt in de facturen die wij opsturen, gerelateerd aan het lidmaatschap waarvan u gebruik maakt. Mede hierdoor, gelden er ook geen opzegtermijnen. Bij nalatigheid van betaling van een factuur na 14 dagen netto, wordt u herinnert om deze factuur alsnog te voldoen. Bij gebrek aan gehoor van de 1ste herinnering, wordt er vlak voor het einde van de termijn van 30 dagen, een 2de herinnering verstuurd voor uitbetaling van de openstaande factuur. Bij constatering dat de factuur na 30 dagen alsnog niet voldaan wordt, worden alle diensten van BearFit Nederland per direct stopgezet en een definitief einde aan het lidmaatschap, dus ook aan de samenwerking gegeven.

Een lidmaatschap is strikt persoonlijk maar deze kan worden overgedragen aan familieleden van hetzelfde huishouden. Familieleden mogen gebruik blijven maken van dezelfde of vergelijkbare diensten voor zolang de facturen tijdig en naar behoren worden voldaan.

Bij ongepast/onwenselijk gedrag zal het lidmaatschap worden geblokkeerd en uw lidmaatschap zonder opgave van reden per direct worden beëindigd. U dient in dat geval vooralsnog de nog openstaande, verschuldigde bedragen te voldoen. Bijdragen worden in de termijnen van keuze: wekelijks, maandelijks of vooruitbetaald.

Opzeggen
Opzegging van lidmaatschappen met voorafbetaling via iDeal, factuur, contant of met pinpas dienen schriftelijk bekend te worden gemaakt. Opzeggingen na het versturen van een factuur voor verlenging van uw lidmaatschap worden als onrechtmatig beschouwd en dienen alle openstaande bedragen vooralsnog te worden voldaan, zelfs als er na opzegging, geen gebruik meer van de desbetreffende diensten wordt gemaakt.

Restitutie
U bent ervan bewust dat vanaf het moment dat u zich aan de BearFit Nederland verbindt u gebruik van haar dienstverlening maakt. U dient voor het gebruik hiervan aan de voorafgaande afgesproken bedragen te voldoen. Bij wijzigingen in uw persoonlijke situatie zoals bij ziekte of vroegtijdig overlijden m.b.t. voorafgaande betalingen zoals bij rittenkaarten, worden er geen vooraf betaalde gelden terugbetaald. Er vindt restitutie plaats wanneer een reeds betaalde factuur, achteraf onjuist blijkt te zijn. Dit, na het voorleggen van bewijsmateriaal en de reden waarvoor u restitutie aanvraagt.

Bevriezing
Bij BearFit Nederland is er geen sprake van bevriezing van lidmaatschappen. Dit komt door het feit dat per uur wordt voldaan. Wanneer er geen gebruik van de diensten wordt gemaakt, worden er dan ook geen gelden in rekening gebracht. Bij langdurige afwezigheid, langer dan drie maanden en tot maximaal aan het einde van het kalenderjaar, wordt het lidmaatschap automatisch opgeschorst, zelfs als voor de desbetreffende dienstverlening vooraf is betaald. Er worden geen bedragen terugbetaald.

Tariefwijzigingen
Om aan de jaarlijkse indexatie te voldoen gelden bij het verlengen van ieder contract, de op dat moment geldende tarieven van de Nederlandse indexatie-index voor dezelfde formule waarvoor voorheen gekozen werd. De tariefwijziging wordt voorafgaand, schriftelijk bekend gemaakt. Indien een uitgekozen lidmaatschapsvorm vervalt, behoudt BearFit Nederland zich het recht om het desbetreffende lidmaatschap niet meer te verlengen. Op dat moment bent u vrij om te kiezen voor een gelijkwaardige of andere geldende lidmaatschapsvorm. Bij opzeg na het toepassen van de indexatie op uw lidmaatschap, worden er geen opzegtermijnen in rekening gebracht.

Eigen verantwoordelijkheid
Als lid bent van BearFit Nederland, bent u geheel verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en u bent ervan bewust dat u vrijwillig komt sporten. BearFit Nederland, noch haar medewerkers kunnen om deze redenen verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijke letsels door het uitvoeren van een fitness- of sportprogramma.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw persoonlijke bezittingen. BearFit Nederland noch haar medewerkers kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor het verlies, de beschadiging of diefstal van goederen op het grondgebied of in de nabijheid van de Mierloseweg 244, 5707 AV Helmond.

Hygiëne
Het gebruik van een handdoek is verplicht. Er mag enkel met binnen schoenen worden gesport. Het dragen van slippers, werkschoeisel of overige soorten schoenen is i.v.m. uw eigen veiligheid, verboden. Het sporten met sportkledij is toegestaan en zeer aanbevolen. Trainingsmateriaal dient na gebruik in een ordelijke staat en gereinigd achter te worden gelaten. U mag dan wel een bidon of flacon met water in de fitnesszalen gebruiken. Er wordt geacht dat ieder lid voor zijn persoonlijke hygiëne zorgt. Mocht een (geur)hinder door uw persoon voor overige klanten of medewerkers plaatsvinden, dan wordt u door een van onze medewerkers vriendelijk verzocht om de (geur)hinder per direct te verhelpen. Roken, kauwgom en dieren zijn in het gebouw verboden.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden in ons ledenbestand opgenomen en verwerkt om u te informeren over nieuwe mededelingen over aanpassingen, ontwikkelingen, promotionele acties, producten en diensten die het bedrijf uitvoert. Meer informatie hierover leest u in onze privacyverklaring. Op het moment dat u zich aan BearFit Nederland verbindt, geeft u BearFit Nederland toestemming om u met enige regelmaat via email op de hoogte van bovenstaande genoemde criteria te houden. Wanneer u dit als ongepast gedrag ziet, kunt u zich ten alle tijden van onze nieuwsbrieven afmelden.
Uw persoonsgegevens worden met derden gedeeld om onze bedrijfsactiviteiten naar behoren te kunnen uitvoeren. Met welke instanties en om welke redenen deze persoonsgegevens worden gedeeld, leest u in onze privacyverklaring. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Wanneer u ondervindt dat er op enig moment op een ongepaste manier met uw persoonsgegevens is omgegaan, dient u per direct contact met ons op te nemen en BearFit Nederland op de hoogte te stellen van een mogelijk misbruik.

Disclaimer
Het is u bekend dat zich heeft ingeschreven voor een programma met inspannende fysieke activiteiten. U bent ervan bewust dat u risico loopt om letsels op te lopen naar aanleiding van uw deelname. Om deze risico te minimaliseren, wordt er van u verwacht dat u in eerste instantie naar uw lichaam luistert. Het personeel van BearFit Nederland is opgeleid om ervoor te zorgen dat veiligheid ten alle tijden voorop staat. Echter, desondanks deze voorzorg kunnen er ongelukken ontstaan. Daarom ontheft u hierbij BearFit Nederland en het betrokken personeel van elke aansprakelijkheid dan ook, nu of in de toekomst, met inbegrip van, maar niet beperkt tot medische onkosten, verloren inkomsten, pijn en lijden die kunnen ontstaan door ziekten, ongemakken of letsels, ongeacht de manier waarop ze zijn veroorzaakt, tijdens of na uw deelname aan de training of het gebruik van de conditie- en trainingsapparatuur/materiaal en faciliteiten.

Algemene voorwaarden - levering en retour

1. De levering van alle bestellingen onder de 50,00 euro zijn exclusief verzendkosten. Bij de levering van bestellingen onder de 50,00 euro worden er 7,95 euro verzendkosten in rekening gebracht. Wanneer u een product komt ophalen worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

2. Het is mogelijk om uw product binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, te retourneren.

3. Het is mogelijk om uw product te ruilen binnen 14 dagen. Vul het formulier voor herroeping in en stuur deze terug.

4. Wacht met terugsturen van het artikel totdat u een reactie van ons ontvangt. Uw herroeping wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen, binnen 5 werkdagen.

5. Zorg dat het artikel in de originele verpakking zit en u in het bezit bent van de originele factuur. Zorg voor een goede verpakking.
Wij zullen geen artikelen terugnemen die gebruikt zijn, of door misbruik beschadigd zijn.  

6. Alle verzendkosten van een ruiling/terugzending gelden voor eigen rekening mits het artikel door ons defect of verkeerd geleverd is.

7. U ontvangt van ons een bevestiging dat uw retourzending door ons is ontvangen.

8. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt de betaling binnen 14 werkdagen plaats.

9. Door ons onjuist of defect verzonden artikelen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per mail bekend te maken. Geef duidelijk aan wat er mis is. Verzendkosten van ruilen of terugsturen gelden voor eigen rekening tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Na de retourrechttermijn van 14 dagen is het niet meer mogelijk om het artikel kosteloos te ruilen of terug te sturen. Let op de garantie van de artikels, sommige artikels kunnen binnen 1 jaar terug worden verstuurd.

10. Producten zoals braces, kleding en hartslagmeterbanden die gedragen zijn mogen i.v.m. hygiënische redenen nooit geruild worden.
U mag deze producten uiteraard alvorens de bestelling bij ons komen passen en dit product afhalen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 BearFit NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel